Creatieve cadeaus om te geven aan haar

Of het nou je vriendin, vrouw of partner is: ze verdient het. Doet ze meer dan alleen koken, wassen, strijken en een biertje op het goede moment voor je openen? Dan verdient ze het zeker. Laat haar zien hoe blij je met haar bent door haar te verwennen met de onderstaande cadeaus.

Sieraden met een verhaal

Elke vrouw houdt van een sieraad als kado, maar tussen al die 1000-en soorten is het niet eenvoudig om er 1 uit te kiezen. Want ga jij voor een goudkleurige ketting, of toch maar voor zilverkleurige oorbellen? Houd het liever bij jezelf, of beter gezegd, bij jullie. Hier bedoelen we mee; bedenk wat jullie samenhoudt. Heb je bijvoorbeeld een gekke bijnaam voor haar die niemand weet? Doet ze altijd iets bij je dat je stiekem toch wel heel leuk vindt? Creëer je eigen verhaal en bedenk wat voor sieraad daarbij past. Soms kan een sieraad meer omschrijven dan woorden; het haalt een aangenaam verhaal met emoties en tedere gevoelens naar boven. Telkens wanneer je vriendin, vrouw of partner haar sieraad ziet, zal ze hieraan denken. Ben je een echte romanticus? Dan kun je ervoor kiezen om het sieraad te geven op een plek die voor jullie bijzonder is.
Cadeau voor haar - SlaJeSlag

Extra tip: kijk goed naar haar andere sieraden. Zo kom je achter de stijl en kleur die ze mooi vindt.

Avondavonturen

Hoe lang je ook bij elkaar bent, het kan altijd spannender in de slaapkamer (keukentafel, balkon of waar jullie het genot ook met elkaar delen). Een vibrator kan hierbij het ideale hulpmiddel zijn. Elke vrouw reageert (verbaal en non-verbaal) anders op zo’n cadeau. Het is natuurlijk een heel iets dan wat je haar normaal geeft. Het voordeel hiervan is dat het een erg creatief kado is dat jullie band (en genot...) zal versterken. Jullie kunnen vast niet wachten om het samen te gebruiken!
Cadeau vriendin - SlaJeSlag
Wil je meer weten over dit onderwerp? Hier lees je alles over vibrators en hoe jullie er samen gebruik van kunnen maken.
Kado vriendin - SlaJeSlag

Goedkope kado’s bij SlaJeSlag

Ga jij ook een mooi sieraad of spannend speeltje kado geven aan je vriendin, vrouw of partner? Neem dan eens een kijkje op SlaJeSlag. Toch op zoek naar iets anders? In de categorie wonen en keuken vind je genoeg leuke cadeaus waarvan ze blij wordt. Zit er op dit moment niets voor haar tussen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Zo vind je vast een mooi cadeau voor je vriendin, vrouw of partner!