Waarom een kamerplant kopen?

Dat dachten wij eerst dus ook. We zijn er inmiddels achter gekomen dat een kamerplant goed is voor een ieder. Er zitten veel meer voordelen aan een dan je in eerste instantie misschien denkt. Het is niet iets oninteressants dat alleen maar moeite kost om in leven te houden. Een plant kan dingen in je naar boven halen waarvan je moeder dat niet eens kon. We vertellen je snel hoe het zit, zo ben jij ook opeens geïnteresseerd in al die planten acties en kamerplanten veilingen.

Luchtzuivering

De aller-, aller-, allerbelangrijkste reden voor het nemen van planten in huis is dat planten goed zijn voor de luchtkwaliteit. Er komt zuurstof binnen en dat zonder dat je middenin de winter een raam open hoeft te zetten. Meer zuurstof betekent betere sportprestaties en snellere verbranding. Ze helpen je dus lekker slank te blijven. De moeite om je kamerplant in leven te houden is dus opeens heel weinig moeite in vergelijking met wat je ervoor terug krijgt.
Kamerplant - SlaJeSlag

Goedkope decoratie

Niet zo goed in het inrichten van je huis, maar je kun wel wat opvulling gebruiken? Planten zijn hier het ideale hulpmiddel voor. Kamerplanten passen in elk huis; je hebt het oog van een interieurstylist niet nodig om bijpassende planten te vinden. Bovendien hoeven ze niet duur te zijn. Je hebt wel eens planten acties of je kunt zoeken naar kamerplanten veilingen, daar bepaal je zelf de prijs. Voor andere decoratie kun je ook kijken tussen onze woonaccessoires.

SlaJeSlag.nl is een site waar je zelf de prijs kunt bepalen voor onder andere kamerplanten.
Planten - SlaJeSlag

Interesse gekregen in kamerplanten, maar ben je niet zo nauwkeurig met water geven? Dan zijn er alsnog genoeg planten die bij jou passen. Dit zijn planten die weinig verzorging nodig hebben, maar wel veel voordelen bieden:

Cactus
Naast dat het zuurstof afgeeft en weinig verzorging nodig heeft, is het tevens mooie decoratie

Aloë Vera
Een zonnige plek en af en toe wat water is genoeg voor deze plant. De naam komt je misschien al bekend voor van verzorgingsproducten, de plant heeft namelijk een genezende werking

Tillandsia
Deze haalt voeding en water uit de lucht. Verder zijn er veel manieren om je huis ermee te versieren, zoals het ophangen ervan in een glazen pot

Planten actie - SlaJeSlag

Nieuwe kamerplant bij SlaJeSlag

Vind je nieuwe kamer plant op SlaJeSlag.nl. Staat er op dit moment even niets tussen of kijk je liever op een ander moment? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden van de nieuwste producten. Op SlaJeSlag kun je ook terecht voor andere producten om te wonen of voor in de keuken.